Telefoane de contact: Chisinau (+373 76) 75-00-53 

 Artizana Imn

Despre noi

Câteva cuvinte despre istoria de dezvoltare a companiei

Istoria dezvoltării Artizana

Iunie 1999

Deschiderea primului magazin de materiale și Ceramica de construcții din Chișinău, pe strada Academiei 13. Inițial, lucrările se desfășoară în direcția de placi ceramice si obiecte sanitare doar de la producătorul ceh.

Martie 2004

Deschiderea magazinului în capitala de nord a republicii, orașul Bălți. Piața materialelor de construcții este în creștere și se extinde nu numai în Chișinău, dar și în alte orașe ale țării, și prin urmare, a decis să deschidă un nou magazine de vânzări în partea de nord.

Mai 2004

Deschiderea unui magazin la Chișinău pe stradă. Petricani 84. Gama oferită în magazine crește. Pentru gresie, faianța si obiecte sanitare s-au adăugat băi, dușuri, faianță adeziv Artizana, profil, fugi, mixere. Gama de furnizori s-a extins, au fost încheiate contracte cu producători italieni, germani, polonezi și ruși.

Septembrie 2007

Reconstrucție și deschiderea a magazinului de nivel top la Chișinău pe strada Academiei 13. Pe piața din Republica Moldova apare cererea pentru produsele de nivelul de elită, și, prin urmare, apare sortimentul de lux. Încheierea contractelor cu branduri cu renume mondial Versace, Gardenia Oghidea, Teuco, Vitra. Deschiderea acestui salon ceramica de elită a fost unul dintre cele mai importante ale anului 2007 din capitala.

Iunie 2009

Am împlinit 10 ani, am acumulat o experiență bogată și încercăm să utilizăm la maximum asta, pentru ca în rețeaua noastră de magazine clienții să poată găsi și procura tot de ce au nevoie pentru reparații în baie și interior. "Automobil, cadouri și altceva ..." - așa-numitele campanii de publicitate pe scară largă, programată să coincidă cu aniversarea companiei, care, în final, automobilul Chevrolet Aveo a găsit stăpânul său.

Anul 2014

Compania trece prin serioase incercari la rezistenta si intrarea noilor fondatori. La momentul dat, conducerea companiei este efectuata de intemeietor si familia lui.

Anul 2015

Actualizarea grupului de furnizori din Turcia si Polonia, prezentarea noilor colectii in saloanele Artizana.

Anul 2016

Deschiderea celui mai stilat butic- salon Artizana, pe str. Uzinilor. Prima data in Moldova sunt prezentate formatele mari, din porcelanat 120x240 cm.

Ianuarie 2017

Reinoirea si reconstructia principalului salon in Orasul Mesterilor. Aparitia obiectelor sanitare colorate de la Bocchi si Isvea in showroomurile Artizana.

Iulie 2017

Suntem mari distribuitori in Moldova de ceramica,obiecte sanitare, mobila pentru si bucatarii a celor mai cunoscuti producatori din Italia, Polonia, Turcia, Spania. Porcelanat si mosaic din ceramica, diferite accesorii pentru camera de baie si obiecte sanitare pentru baie, gresie si faianta si dus cabine.

Octombrie 2017

Prima data in Moldova, deschiderea unui showroom monobrand Tubadzin pe str. Uzinilor.

Anul 2018

ARTIZANA, în parteneriat cu ITAIY WOOD PARQUET, desfășoară reorganizarea și mutarea fabricii pentru producerea parketului ingineresc. Producția fabricii primește certificat european CE și se bucură de solicitare mare în Italia, Ucraina, Moldova. Comenzi speciale au fost exportate în Germania și Anglia.

Anul 2019

Considerabil s-a extins asortimentul de gresie și obiecte sanitare în saloanele ARTIZANA. Lucrînd cu obiecte mari din Moldova și România. Întemeierea filialei companiei din România.

Anul 2020

Răspunzînd provocărilor realității am creat internet-magazin cu format complet PROMAG.MD. Crește importanța companiei pe piață și nivelul profesional în deservirea vînzărilor online.

Anul 2022

Aprilie-martie 2022, Artizana incepe lucrul cu ceva nou, taierea integrala a placilor de formate mari, de diferite grosimi.

A fost insusita tehnologia de producere a blaturilor, treptelor, pervazurilor din gresia 120x60,120x240,120x300,160x320cm. Mese rotunde si ovale, detalii de interior din porcelanat, la fel pot fi elaborate la ARTIZANA.

 

Nu stăm pe loc! Suntem interesați de tot ce e nou, care se întâmplă în lumea de ceramică și băi! Cooperăm cu parteneri demni și personal experimentat! Cu noi, în casa ta vor intra căldura și confortul! Artizana - un duet de calitate si design!

Gresie si faianta in Moldova - magazinul Artizana !!!

 • Vitra
 • Seranit
 • Bocchi
 • Serra
 • Kutahya
 • Montolit
 • Monza Plus
 • Tubadzin
 • Evimetal
 • Laminam
 • Kludi
 • Cristina

Chisinau, Uzinelor 15/4
(+373 76) 75-00-53

Chisinau, Petricani 84
(+373 76) 75-00-51